För ett par år sedan, innan ett besök till oss, klämde W ur sig att ”jag leker inte med tjejer” – det tog S ur honom på ett par sekunder och numera är de superkompisar när de träffas.

På måndagen åkte vi ut till landet och hälsade på våra vänner familjen F vid deras sommarstuga. Vi har varit där förr, men räknade ut att det nog var ungefär 15 år sedan. Den ende av barnen som var med då, var den ende som inte följde med nu. Inte heller familjen F:s tonåringar var där. Annars hade han nog följt med. Vi hade en helt underbart mysig dag tillsammans. Visst regnet, åskan och blixten dök upp några gånger, men vi hade även sol och fint väder så det är det jag kommer att komma ihåg av den här dagen:

Familjen F hade plockat kantareller som omvandlades till kanongoda lunchmackor:

 

Det är mycket pingis i vår familj just nu

Det var inte direkt badväder, men ungarna roade sig med slide-banan. S ville först inte åka alls. Sedan bröt hon ihop en stund och stod och grät för att hon inte fick bada på riktigt för att två sekunder senare åka med ett försiktigt ”ooooiii” och ett tjoande ”Det här är livet”.

Grillmästaren plockade fram de riktiga redskapen (grillningen avslutades i ösregn, men det blev gott ändå – som tur var fanns det partytält, så vi kunde äta ute i alla fall)

Efter maten smög ungarna till sig lite mer åkning och nu var S lite modigare.

Taket – ett populärt tillhåll.

Vi tackar familjen F för en helt fantastisk dag!!!

Annonser