Solnedgång över skärgården

Det blev en hemmasemester i år av olika anledningar, men lite extra vill man ju ha och inte är det kul att vakna innanför hemmets fyra väggar varje dag, så vi bestämde oss för en kryssning. Med på resan fick vi tillslut bara de två yngsta, medan vi lämnade tonåringarna själva över natten för första gången. De hade (naturligtvis) haft det hur bra som helst och lanat hela natten med ett par kompisar (efter överenskommelse). Vi andra hade det i våra ögon bra mycket bättre på vår mysiga tripp. Att vi fick resa, inklusive frukost, för 140:- till oss alla fyra gjorde ju inte saken sämre, men mest av allt måste jag säga att det fantastiska vädret gjorde för semesterkänslan. Jag och R satt mycket ute på däck och njöt av solen medan ungarna lekte och spelade i barnavdelningen. Titta även in till maken om ni vill se hans bloggande från båten:

Spänningen är stor, P har knappt kunnat sova – vi ska åka båt!

S gillar inte katter, men till den här blev hon en riktig stalker. Här har hon vunnit en medalj i hans OS-tävling.

Släppa eller inte, det är frågan?

Väldigt spännande att sov på en båt. Sötisen P trodde spännbanden var säkerhetsbälten.
Medan vi tog en öl hade de bäddat fram hela hytten.

Räkmacka mitt i natten och highlife på dansgolvet hör ju kryssningar till.

Frukosten var tillfredsställande för alla smaker. S följde i P:s fotspår runt buffén, men fick sen inte i sig varken kött eller ägg (viket jag hade kunnat säga innan, men de fick såklart välja själva).

Spelrummet var välbesökt, det fanns även ritrum och annat skoj i konferensområdet, som avsatts för barnen nu på sommaren.

Vätskepaus på Big Ben. Sommaren är här och promenaden till Södra station blev tuff i värmen:

 

Annonser