I dag var det dags för julavslutning i cirkusskolan, eller ”redovisning”, som de väljer att kalla det för, antagligen för att släppa pressen på att barnen ska ha en regelrätt ”uppvisning”. De var såklart otroligt duktiga och man blir ju så glad av att se barnen ha kul. Ännu duktigare var de äldre barnen (såklart) som hade sin redovisning efter ”6-åringarna”. Lite kul att se vad som kommer om man fortsätter. S var som en solstråle hela redovisningen. Hon satt och dansade till musiken, vinkade helt överlyckligt till en kompis på skolan, som hon upptäckte och gav sig med liv och lust in i den del som var hennes. P var lite besviken över att hon inte gick på lina, som hennes kompis L gjorde, men S var helt nöjd med att vifta med skira sjalar och gå elefantdans och vad det nu var allt de gjorde.
Med oss på uppvisningen hade vi farmor. R är sjuk, så det blev lite mer stress för mig med sushi-köp, svärmorshämtning och att ta hem S från skolan och få på henne utklädningskläder. Man fick klä ut sig om man ville. S och L gjorde inga nytänkande utsvävningar, utan var sina gamla ”figurer” trogna. L är en född Pippi och S känner sig bekväm i Spiderman-utstyrseln.

Efter cirkusen var det lite fika och sen körde vi hem farmor och så var det ÄNTLIGEN dags för födelsedagsmiddagen, som stod i kylan på balkongen och väntade. Mina sushi-tokiga barn slukade 60 bitar i ett nafs (okej, jag fick några stycken också). Sen blev det Waterwörld, på barnens begäran, med chips och dipp och slapp i soffan.

Annonser