Ja, det är inte lätt att publicera med WordPress. Undrar om det är vår nya dator, vårt bredband, wordpress, eller en kombination, som fixar till strulet, men det är inte speciellt kul. Funderar starkt på att leta upp en annan bloggplats, men orkar inte just nu. Har varit rejält hängig den här veckan och ställde in livbojeträff i dag. Hade behövt lite av deras energi, men vill inte chansa, nu när New York närmar sig. Alltså sitter jag här och de där.

Vinprovningen med jobbet igår gick jag i alla fall på. Jag gillar ju provningar av både öl och vin, men ingenting går upp emot att prova dryck tillsammans med mat. Prova på ett professionellt sätt alltså, inte bara att man har dryck till maten. I går hade vi en sån provning. ”Medelhavets smaker” var temat och vi provade två vita viner, öl, sherry och madeira till lite olika maträtter och en efterrätt. Det var väldigt givande.
När den serösa delen var över, var det några av oss som stannade en stund för att umgås. En del stannade rejält sent, men jag passade på att få skjuts hem när R hämtade T från en fest.

Framåt kvällen tar A fram guran.
Kolla in vinflaskan i bakgrunden, den innehåller 15 liter vin!

En bild på flaskan då den levererades – vi jämförde med de andra. Den mittenstora är ”normal”.

Annonser