Redo för kalas

Det blev (som väntat) en stenhård helg. Jag gick ut hårt med 10-årskalas för P i går och efter det restaurangbesök med R:s systrar och några vänner. Räkfrossa på ”La Gondola” i Viksjö. Gott och MYCKET trevligt. Svägerskan K gav mig det i försenad födelsedagspresent – en mycket uppskattad sådan. I dag var det så dags för S kalas. Vet inte hur det gick till, men ”några stycken” blev tillslut 14 kompisar + 2 småsyskon och så S. Alltså 17 barn! Jag kämpade hårt för att klämma in de stora barnen på balkongen. Skönt att ha kalasbordet lite avsides och det var ju så fint väder idag:


På bilden till höger – soffan gosedjursinredd

Kalaset gick över förväntan. De som gått på dagis ihop, men inte setts på länge var rätt uppe i varv, men framåt slutet lugnade det ner sig. S hade bestämt redan i somras att det skulle vara ett gosedjurskalas och att barnen skulle ha med sig egna gosedjur. Hon hade tänkt sig att de alla skulle leka med dem, men det fungerade ju inte riktigt med så många barn. Gosedjuren fick i alla fall dansa och vara med vid fikabordet:

En nöjd S vid fikabordet – Hunden på golvet

Dansstopp var väldigt populärt

När kalaset var över var det dags för nästa födelsedagskalas, hemma hos Faster L, där hela släkten redan var samlad sedan någon timme.

Cool tjej poserar i trappen. Hunden är såklart med ända till slutet.

Annonser