Först en liten uppdatering om sjukdomstillståndet i familjen. Min egen mage är bra, har varit i två dagar nu, men jag är fortfarande ganska trött. Bättre idag, än igår i alla fall, så det går framåt. Killarna startade ju lite senare än jag och är fortfarande lite dåliga i magen, men verkar trots allt rätt okej. Hittills har i alla fall halva familjen hållt sig frisk, så vi hoppas att inte den delen vänder nu.
Fredagskvällen blev alltså ganska lugn. P var på sitt första mellanstadiedisco. Hämtade honom vid halv tio. Nöjd med kvällen. Han hade i alla fall dansat, till skillnad mot storebror T, vars rapporter från dessa tillställningar bara handlade om vad han hade köpt i kiosken (F ville aldrig ens gå, det enda disco han varit på, var det hans klass höll i). Kvällen hade avslutats med tryckare, men dem hade han INTE dansat till, han dansar bara själv.
Hemma hade lillasyster eget fredagsmys. Till sin stora lycka hittade hon alla delar till snacksburken från då vi var och såg ”Trassel”. Den hittade hon i tisdags och har pratat hela veckan om att hon ville ha sitt fredagsmys i den. Klart hon fick det:

Fredagsmys framför Aristocats

Annonser