På Bromma Blocks finns det små vilohörnor med fågelsång

I dag hade vi planerat att åka till riddardagarna i Mariefred med kallhällskusinerna. Efter en snabb blick på  bilderna kan ni kanske konstatera att det blev platt fall. Vaknade till lätt duggregn och kollade alla väderprognoser vi kunde hitta. Alla sa samma sak ”REGN!” Jaha, bara att ställa in. Inte åker jag flera mil för att stå på en lerig åker i hällregn med griniga ungar (okej att de skulle vara griniga är bara ett löst antagande, men övrigt räckte för mig).
Vi bestämde oss för att kolla in Bromma Blocks istället. Vi har varit på Coop Forum och lite andra butiker bredvid, men aldrig gått in i själva shoppingcentret. Vi blev glatt överraskade faktiskt. Ett riktigt trevligt ställe att promenera runt i. Massor med reor också, men det gjorde ju inte oss så stor skillnad, shoppa är inte riktigt aktuellt just nu. Titta kan man ju göra ialla fall och klättra på väggarna var också gratis:

Lunch kostade vi på oss i alla fall. Det är ju trots allt semester. Jag och ungarna delade på sushi och R köpte thai. Mycket gott och trevligt:

Jo, förresten ett inköp gjorde vi. Det blev varsin ny termosmugg. Vi ska ju ut på vägarna nästa vecka och kaffe är ett måste:

Annonser