Rs hade lekt vattenkrig och tagit av sin blöta tröja – alltså ville inte S heller ha tröja för ”Indianer har inga tröjor, eller hur?”

När vi kom hem från badet lagade R köttfärssås med spagetti, som avnjöts på balkongen. Efter det och den långa bad-dagen kände jag mest för en lugn hemmakväll – Men det vore ju synd att inte utnyttja det till synes tillfälligt fina vädret, så vi gick ut i parken och träffade grannarna.Vi vuxna gjorde som igår – följde solens strålar över gräsmattan och pratade. S lekte med Rs. De är så himla söta just nu. Leker fint ihop och bubblar med varandra hela tiden. Vilken fantasi. De liksom bara flyter fram i en bubblande rörelse över parken i sin lek. De hade så kul att man inte riktigt ville bryta, men även sommarlediga behöver sin sömn och det var tur att det inte gick längre, för S var i alla fall övertrött som det var och hade rätt svårt att komma till ro.

Nu ska det tydligen bli sämre väder igen, men då kan man ju verkligen vara glad att man passade på att njuta när det var som bäst.

Annonser